Trouwreportage

Trouwen is emotie en wie kan de emotie van deze bijzondere dag beter vastleggen dan Lucien Kroon Fotografie met zijn foto – en film team! Voor een ongedwongen en natuurlijke reportage ben je bij ons aan het juiste adres, waarbij wij jullie wensen volledig vertalen naar een schitterende reportage.

Lucien Kroon Fotografie is al jaren een begrip in de regio, onze reportages worden zeer enthousiast ontvangen. Een reportage kunnen wij geheel afstemmen op jullie wensen, of je nu spontane ongedwongen fotografie, on geposeerde foto’s  of juist geposeerde foto’s wilt, het kan allemaal!

Iedere opdracht is voor ons een uitdaging om op zoek te gaan naar creatieve unieke beelden, die volledig aansluiten bij jullie persoonlijkheid. Wij fotograferen jullie zoals jullie werkelijk zijn met gevoel voor emotie en met oog voor details. Graag spelen wij met licht en zoeken naar prachtige composities.

Wij kunnen je trouwreportage in een prachtig  albums afleveren, maar ook enkel bewerkte foto’s behoort tot de mogelijkheden.                 Kom eens langs op de studio om verschillende demo albums te bekijken. Een korte reportage van twee uur met minimaal 100 bewerkte foto’s komt op € 350,00 en een reportage van vier à vijf uur incl. alle beelden heb je al voor € 495,00!
Een uitgebreide serie van 5 uur fotografie, inclusief opmaak van een 30×30 Album komt op € 995,00!

Naast het maken van fotoreportages kunnen wij jullie bruiloft professioneel filmen, persoonlijke wensen en foto’s uit de reportage kunnen in de montage verwerkt worden. Een pracht  gemonteerde film is er al vanaf € 495,00!

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak in onze fotostudio, zodat jullie ons werk uitgebreid kunnen bekijken en wij in kunnen gaan op al jullie vragen. Wij staan graag tot jullie beschikking met onze zeer ruime ervaring en kennis.

En we zijn verassend voordelig voor een professionele fotograaf!