Fotografie

Trouwen is emotie en wie kan de emotie van deze bijzondere dag beter vastleggen dan Lucien Kroon Fotografie met zijn foto – en video team! Voor een ongedwongen en natuurlijke reportage ben je bij ons aan het juiste adres, waarbij wij jullie wensen volledig vertalen naar een schitterende reportage of een van de originele vrijgezellenfeesten.

Lucien Kroon Fotografie is al jaren een begrip in de regio, onze reportages worden zeer enthousiast ontvangen. Een reportage kunnen wij geheel afstemmen op jullie wensen, of je nu spontane ongedwongen fotografie, licht klassiek of juist geposeerde foto’s wilt, het kan allemaal!

Iedere opdracht is voor ons een uitdaging om op zoek te gaan naar creatieve unieke beelden, die volledig aansluiten bij jullie peroonlijkheid. Wij fotograferen jullie zoals jullie werkelijk zijn met gevoel voor emotie en met oog voor details. Graag spelen wij met licht en zoeken naar prachtige composities.

Wij kunnen uw trouwreportage in prachtige digitale albums afleveren, maar ook een DVD met alle opnamen behoort tot de mogelijkheden. Kom eens langs op de studio om verschillende demo albums te bekijken.

Naast het maken van fotoreportages kunnen wij jullie bruiloft professioneel vastleggen op een menugestuurde DVD / Video, persoonlijke wensen en foto’s uit de reportage kunnen in de montage verwerkt worden.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak in onze fotostudio, zodat jullie ons werk uitgebreid kunnen bekijken en wij in kunnen gaan op al jullie vragen. Wij staan graag tot jullie beschikking met onze zeer ruime ervaring en kennis. En we zijn verassend voordelig voor een professiole fotograaf!